Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 16 - Tirsdag d. 22. august - En fredfyldt og smukt!
Ovenpå fridagen ventede en halvlang tur på næsten 30 km. Gruppedeltagerne var vist først lidt dvaske, men det kølige og klare vejr med høj sol fik hurtigt benene på gled, og deltagerne kom hurtigt frem i det fredfyldte og smukke landskab nord for Tørring.
Turen gik på helt små asfalterede veje mellem bakker og skov. Der var relativ stor spredning over feltet, og op ad formiddagen kom de første byger farende med dråber så store som ærter.
Deltagerne har efterhånden fået sig udstyret med regnslag, som i et snuptag kan hives af og på. Det letter fremfærden i det helt uberegnelige vejr, hvor solen skifter med tunge og mættede regnbyger. Regnen synes ikke at være til nogen større gene. I dag blæste det kraftigt - heldigvis fra sydvest - og når det er rygvind, er det jo ganske behageligt at blive eskorteret af det blæsende element!

Her går Hanne og Lene ind i Grædstrup på vej til en kærkommen frokostpause efter de første 15 km.

Og her er en større del af gruppen med Grædstrup kirke i baggrunden.

Madpakkeordningen er blevet en stor succes. Den giver deltagerne større frihed til at spise, hvor de har lyst, og MC'erne bedre tid til at udføre alle de praktiske sider af projektet.

På strækningen op til Bryrup valgte TV2 at ankomme for at tage nogle hurtige billeder til et indslag i lokal-tv øst. Det blev nu til akkurat så få sekunder, som journalisten havde spået, det ville blive: 3 sekunder.
Her er Gunnars trætte fødder bragt til slummer, og ejermanden ser i bogstaveligste forstand ud til at være gået scenevejen!

Overnatning finder sted på Bryrup Skole. Her kan man gå med ved dagens start i morgen kl. 9.30. Starten er udsat lidt, fordi der kommer skolebørn kl. 8.30, som vil gå med.
Her planlægger køkken- og chaufførholdet morgendagens dont med mad, afhentning af frugt og grønt og bilernes fremførsel.