Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 13 - Lørdag d. 19. august - Masser af dejlige børn med Fod på Livet!
Tak til Andkær skole for jeres gæstfrihed!
Her til morgen mødte "Hele Bundtet" op - en gruppe på 7 pensionister, som bare stout vandrede med på hele dags-etapen.


Sinnet Ellehauge,journalist og Carl, som er fotograf, mødte også frem fra morgenstunden. Der blev taget billeder og interviewet hele vejen til Vejle ad den smukke fjordvej.
I Vejle var der hvil og chauffør-skift. Farvel til Ellen, og goddag til Inger.
På Stationstorvet var tre skoleklasser fra Søndervangsskolen mødt frem.

De fik Fod på Livet-armbånd på og gik så med deres lærer, Erik, i spidsen gennem byen og ud ad Bindeballestien til Skibets skole. Her spiste vi i haven.

Vejret har været godt gåvejr. Kun på det aller sidste stykke begyndte det at regne.
Her på Bredagerskolen er vi blevet ualmindelig godt modtaget og har hele hallen at sove i. Det er noget som deltagerne sætter pris på. Det er dejligt at have god plads rundt om sig - kunne trække vejret og "pudse" sin egen aura lidt af i fred og ro!

"køkkenet" tryllede med aftensmaden!
NOgle enkelte squash'er blev til smukke canapéer. Vi havde nemlig tømt kasserne i madvognen så totalt som kun sultne mennesker kan tømme dem.
Men Michael fra Økoringen var vores redningsmand. Han kom med gulerødder, kål, løg og salat samt de dejligste æbler. Så nu kan vi formodentlig "overleve" weekenden.

Deltagerne melder om stadig lettere gang og færre og færre problemer med fødderne. Selv de "værste" vabler er på vejen igen.

I skrivende stund: Regnen trommer på skolens tag og her klokken 22.00 er alle for længst gået til ro. Der har været rygter om tyfon i Jylland, men vi har nu ikke oplevet noget.
God nat!