Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 12 - Fredag d. 18. august - Velkommen Jylland - i regn og olie!
Vi var frygtelig tidligt oppe! Alt for tidligt var der vist mange som syntes! Vi skulle være ude af skolegården kl. 7.30 fordi en viceskoleinspektør skulle fejres.

Til gengæld "fejrede" Danmarks radio os med en direkte indslag

- og Vejle amts folkeblad indfandt sig også, inden Ejnar guidede gruppen af sted op mod Volden og videre ud langs stranden og over de militære vidder.
Vi er på en legeplads.

Her er Ejnar umidddelbart før afgang.

Det regnede, da gruppen nåede frem til Gårdslev skole og spiste under deres halvtag. Og det regnede endnu - og ganske meget - da deltagerne nåede Andkær skole.
Vi fik rengjort madbilen, som lige havde haft en hændeligt uheld med dressingen ud over hele bilen. Det var lidt glat at fedte rundt i. Madholdet er helt fantastisk. Uden dem ingen tur, sagde jeg før vi tog afsted. Nu er det helt sikkert, at de er kærnen hvorom alt fungerer.
De står tidligt op, ved 5.30-tiden. Laver morgenmad og skyller salat til frokost. Hvis vejret tillader det, skærer de madkasserne ude på ruten ved frokoststedet. Ellers skal det også ske, inden vi som regel skal være ude af overnatningsskolen kl. 8.
Det har ikke været uden læring at være i madgruppen. Netop p.gr.a at der er meget at lave. Det kniber med at nå at gå for os, og der er meget og tungt arbejde med at flytte kasser hele tiden.
Men efterhånden har tingene indrettet sig, og nu fungerer en gruppe omkring maden, som har det sjovt og fleksibelt med hinanden.

Nu ønsker vi os bare et par dage med sol!

Her er Pelle under Bents kyndige hænder - samtidig var der syngeglæde med Linda ved klaveret og - vist nok højskolesangbogen - på Andkær Skole. Jeg "missede" oplevelsen til fordel for dagbogen og den bærbare!


Kærlige hilsener
fra Andkær