Økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
Dag 1 - Mandag d. 07. august - Strålende start!
Så oprandt da endelig starten på Fod På Livet 2004!
Sådan omtrendt kan man vist godt sammenfatte de flestes venten på, at starten skulle gå.
Deltagerne har tydeligvis glædet sig længe. Også haft sommerfugle i maven - for kan jeg nu gå så langt og hvordan mon de andre er osv.
Her er en del af gruppen, da de første gang ser hinanden på Hovedbanen i København.

Her er de første deltagere ved Sydstenen i Gedser.Men vejret har været fantastisk: sol og så meget vind, at det luftede og holdt os kølige. Ca. 50 personer gik med fra Sydstenen. En enkelt kom til at gå en strækning flere gange, godt nok ufrivilligt, men solbriller lader man jo ikke lige ligge og flyde på Diget og hva': når man nu er ude at gå, hvor for så ikke tage den samme tur tre gange ;-)

Spøg til side. Det har efter deltagernes udsagn været en meget dejlig tur. God snak og et helt forrygende flot traktement på Marielyst Højskolen. Der var lutter begejstrede udtalelser til ære for stedet og dets forstanderpar, Astrid og Ib, som gik med hele turen sammen med et par af højskolens medarbejdereog enkelte gæster.
Her nogle trætte deltagere på Marielyst.

Stemningen her på Svaneskolen er harmonisk og fredfyldt. Vel er man trætte, men ikke så trætte som ventet og man hygger sig og de fleste har da været glade for Solskinsmaden.

Chauffører/mad-folk har haft en hård dag. Det er lidt af et arbejde at lave solskinsmad til 40 personer. Men det er gået fint.

Her lidt over kl. 21 er de fleste ved at gå til ro. NOgle sover ude i det fri - andre i aulaen og i gymnastiksalen. Der skrives lidt dagbøger, nogle er gået ned til lidt solnedgang, og der lyder latter og vandede vittigheder om kaffen, som udebliver osv. En dejlig dag med mange meget røde skuldre, men ellers højt humør.

Kærlig hilsen
fra turens første dag.
Birthe