økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
samarbejdspartnere
Tuesday d. 08. September - Dyr på græs og få folk!

Morgensamling ved Sulsted skole. Vi er friske og udhvilede. Der stryges meridianer, bankes lymfe, hoppes krydsgang, synges og laves "Wusch-cirkel" - med de kvaliteter, som vi ønsker skal materialisere sig og holdes fokus på i dagens løb. Enhver kan byde ind med sit ønske, og til sidst når "gryden" er fuld, rører vi lidt rundt, samler to håndfulde op og lader substansen flyde ned over os selv og hinanden og alle andre, som vil tage i mod det. Til sidst klapper vi 3 x Wusch, og så er det afsted.

Her hilser vi lidt utraditionelt på hinanden!

 Vi møder meget få mennesker her i Vensyssel. Her er græs og græs og kløver og pløjemarker - og selvfølgelig nogle kæmpetraktorer, som fylder hele vejen, når man møder dem. Deltagerne mødte en landmand i dag, som var 7.dags-adventist, og som syntes vi skulle konvertere alle sammen. Han mente jo, at vi måtte være religiøse, når vi kunne finde på at gå så langt som fra Gedser til Skagen!
 

De mødte også en ung mand på cykel, som var så glad, så glad for sit arbejde med gylle, mærker og halm. Han tiltalte damerne og var lutter glæde over at have tilhørere. Da de omsider sagde, at nu måtte de videre, så svingede han sig op på cyklen med et: De damer! og kørte videre.

Dette lille væsen kunne vi ikke stå for! Den var nuttet.

Jesper spiser en majs ved at plukke hver enkelt majskorn af kolben. De friske majs, som vi fik i går er super lækre at spise på denne måde!

Vi har nydt vejret - sol og sommer - ligget på een lang række og sovet middagslur. Vi  nyder også gå-med-maden, som Gourmet-mad er omdøbt til her!

Kirsten er ved at danne mode - cellofanben! Vi afprøver tygget hvidkål, arnikatinktur, bukkehorn ind- og udvortes samt homøopatisk argentit og echinecea. Det ser ud til at hjælpe.

 

Til aften Sushi, humus og salat med amarant/quinoa- solris.

Her til aftenmødet har vi gennemgået kasserne og talt om krydderier, og meget andet af de gode råvarer. Udover solrisen, som primært er Bioforce's fine runde ris - en virkelig kvalitetsris, hvis man vil have, at hvert enkelt riskorn er i orden, bruger vi to proteinrige frø: amarant og quinoa. De indeholder lige så mange proteiner som kød. Så har vi leget lidt med hirse og boghvede, og kigget på spændende ting, som rå kakaobønner, i moden og umoden, tørret tilstand, grønne tørrede rosiner, goji-bær og cashew-nødder med skal! De sidstnævnte har jeg taget hjem over nettet fra den tyske butik Keimling. Netadressen er www.keimling.de Sorte, soltørrede oliven derfra kan også anbefales.

Sov godt!

Kærlig hilsen

Birthe