økoferie vandreferie vandring sundhed pilgrimsvandring
samarbejdspartnere

Aktiviteter på turen:

Meridian-strygning
Meridian-strygning el. -børstning er en enkel og energigivende måde at stryge samtlige sine hovedmeridianer på og derved sætte skub i kroppens indre flow. Når du først har lært det - og det tager ca. et kvarter - kan du anvende strygningen på dig selv og på dine med-vandrere, lige så tit I har brug for det eller lyst til det! Vi øver det som regel om morgenen fra kl. 7.45 til vi går kl. 8.00. Her snupper vi også en sang eller to, når stemningen er til det.

Tyggeøvelser mm
Tyggeøvelserne finder sted ved aftensmåltidet. Den første aften springer vi  over - da er vi for trætte og fyldt op med alt det nye!
På aften 2 og 3 serverer vi såkaldt "sej-brød" - brød som er særlig velegnet til tyggeøvelser. Der er en kort introduktion, og herefter er det op til hver enkelt deltager, hvor lidt eller hvor meget man vil gå ind i dette koncept.
For nogle kommer det til at betyde en fuldstændig forandring i måden at indtage føde på! For disse deltagere vil tygning blive en integreret del af de 4 uger.
Når man først har fundet ud af, hvad det vil sige at tygge sin mad grundigt og mærket, hvad det gør ved ens fordøjelse og krop, ønsker man helt naturligt, at man kan blive ved med at spise på denne måde! Det er dog ikke så nemt som det lyder. Dels tager det meget længere tid at tygge, dels bliver man oftest forstyrret ved, at andre taler til én : )

At gå på et tema for dagen!
For nogen af os er det dejligt at have opmærksomheden rettet meditativt mod noget meget enkelt.
Inden vi går afsted om morgenen, lader vi en kvalitet være dagens særlige energi.

Andres viden og erfaringer!
Der er rig lejlighed til at dele sine gode råd og gyldne kneb - og der er altid et righoldigt udvalg af den slags med på vore vandringer. Tag hvad du kan bruge og lad resten ligge!